Ekonomi och planering

Två veckor med mycket fokus på verksamhetsplan och budget inför nästa år. Mycket sammanträden och möten både internt och med vår partner. Det blir inte så mycket roligt att skriva om, men ändå en så viktig förberedelse för vårt arbete.

För andra dagen i rad går jag hem från banken utan att lyckas uträtta mitt ärende. Behöver  ett nytt bankkonto för bättre administration. Den vanliga byråkratin: antingen fattas det något dokument som någon funktionär anser behövs eller så är den person som man söker inte på plats. Ofta kan man bli ombedd att vänta i flera timmar, med förhoppningen att han/hon snart kommer, men i sådana fall dyker de sälla upp utan man får oftast komma tillbaka nästa dag.

Idag hade jag ovanligt lite tålamod, efter bara en timmes väntande i ett bås på banken gav jag upp, gör ett nytt försök i morgon.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/hassepersson.com/maputogate.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405