Åter i Maputo

Även om vi bor i Margate, Sydafrika, så besöker vi regelbundet Moçambique, där vi möter våra vänner, församling och partners. Vi gör ca, en resa per månad och på så sätt fortsätter vårt arbete i Moçambique. Ibland åker Sonia eller jag tillsammans med kollegor från GCF eller vänner från vår lokala församling. Då brukar vi stanna några dagar eller upp till en vecka, men när barnen är lediga från skolan åker hela familjen och då stannar vi minst en vecka upp till en månad.

swazilandBilresan mellan Margate och Maputo är ca 70 svenska mil och tar ca.10 timmar. Vi åker genom Swaziland, via asfalterade vägar och resan är ganska bekväm och bekymmersfri. Även barnen har blivit vana vid långa bilresor i Afrika. Vid något tillfälle har vi dock haft lite problem med bilen, men med bön och lite hjälp av mekaniker utmed vägen har vi alltid kommit fram väl och vid gott mod.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.