Nu har vi flyttat in

nytt hus4Vi har flyttat in i vårt nya hem. En rymlig lägenhet med stor altan inom ett komplex. Det är ett område med många lägenheter, gemensam pol, gym, mm… innanför en mur bevakat av vakter. Området är en eko-park, det är grönt och vackert med fåglar, apor och djungel-ljudeffekter (fast på riktigt). Om det finns giftiga och dödliga ormar? Alldeles säkert! Men de gillar inte folk, så de håller sig borta. Hur som helst, det känns mycket fridfullt och säkert i området.

Eftersom vi är goda vänner med Henry, en medarbetare på GCF, men på fritiden även konstnär och evangelist, kom konstnären själv och hängde upp några av sina bilder i vårt nya hem. Henry säljer en del av sin konst för att finansiera missionsresor. Vårt hem blev vackert och Henry blev lycklig eftersom han kunde börja drömma om nya missionsäventyr. Det är också ett bra tillfälle att presentera Henry, som har blivit min (Hasses)  närmsta medarbetare. Han tar mig med på olika turer för att se det fantastisk arbete GCF gör ute i olika utsatta områden med många sociala utmaningar. Det är en förmån att få en så bra utbildning inför utmaningarna i EFKs arbete i Moçambique.
nytt hus5nytt hus2

Det är många som har bett för att vi ska hitta ett bra hem till vår familj och Gud har verkligen hört era böner (och våra). Vi är mycket tacksamma och hemmet har blivit en bra tillflykt för vila efter långa dagar av studier och arbete.

nytt hus7_1nytt hus7nytt hus6

nytt hus

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.